60GB SuperTalent Master Drive MX SSD imponerer ikke Gamespots anmelder.

Annonse


PS3 ned i pris

De siste dagene har det versert rykter om en ny, rimeligere modell av Sonys PlayStation 3. Disse har vist seg til å stemme, da vi nettopp fikk melding om at en enklere PS3-modell vil introduseres 10. oktober.

Den nye PS3-varianten vil ha 40 GB harddisk, mangle to av de fire USB-portene til storebroren samt minnekort-portene. Dessuten er bakoverkompatibiliteten med PS2-spill tatt bort. 40 GB-modellen vil koste 3.990 kroner.

Den fullverdige 60 GB-varianten av PS3 settes også ned i pris, til 4.999 kroner. To spill vil i tillegg følge med i pakken, samt en ekstra Sixaxis-kontroller. 60 GB-modellen, med sine to ekstra USB-porter, minnekortplasser og bakoverkompatibilitet, vil imildertid bare selges så lenge lageret varer, og deretter vil den nedstripede 40 GB-varianten være den eneste som selges. Så vil du ha en fullverdig PS3, skynd deg til butikken.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse