Denne konsollen er i ferd med å råtne på rot, skal vi tro lederen i ett av selskapene som leverer spill til Nintendos plattformer.

Annonse


Nintendo skal trene deg

Da var den andre av de store E3-pressekonferansene over. Nintendo sjokkerte ikke med store, banebrytende nyheter, men brukte mesteparten av tiden på å snakke om sitt ønske om å innovere og introdusere nye spillere til mediet.

Den kanskje aller mest interessante nyheten heter Wii Fit, og er rett og slett et veldig avansert treningsprogram til Wii. Konseptet er et slags brett som plasseres på gulvet, og som er trådløst. Du står på brettet, og kontrollerer spillet på denne måten, uten bruk av Wiimotene.

Bli sunn i stua

Spillet inkluderer en rekke treningsøvelser og andre funksjoner. Du kan regne ut din BMI, og følge den positive (eller negative) utviklingen, og sammenligne resultatene med venner og familie. Og det finnes diverse måter å trene på, alt fra å øve balanse, til å sparke en virtuell ball. Øvelsene fordeles på muskelbygging, yoga, aerobic og balanse.

Spillet er pakket inn i det etter hvert velkjente Wii Sports-utseendet, med Miier som representerer deg på skjermen.

Annonse


Pressekonferansen handlet imidlertid også om de mer tradisjonelle spillene, med glimt fra både Super Mario Galaxies, Metroid Prime 3: Corruption og nyannonserte Mario Kart Wii.

Mario er på vei

Super Mario Galaxies har også endelig fått en dato, nemlig 12. november i USA. Dessverre ble det ikke nevnt noe om europeisk lansering. Vi håper at vi slipper å vente et halvt år. Mario Kart Wii, som kommer neste år, vil også inkludere støtte for fullverdig onlinespilling. Det samme vil også kommende EA Sports-spill, og du vil kunne spille med dine Mii-karakterer.

En ny kanal ble også annonsert, kalt Check Mii Out, der brukere vil kunne se på andres Miis og stemme på dem. Eh.

wiiaccessories_art

Og til slutt, Wii Zapper, et slags pistolformet skall der både Wiimoten og Nunchucken skal sitte, og gi optimal kontroll i skytespill. En prototype ble vist på E3 i fjor, men nå er tilbehøret offisielt annonsert.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse