Hopp til navigasjon Hopp til innhold
iPhone kan komme til å koste amerikanske kunder rundt 18 000 for en 2-årig kontrakt. (Ill.: Foto: Apple)

Flere Google apps til iPhone

At&T-ansatt hinter til amerikansk lokalavis.

iPhone-lanseringen nærmer seg med stormskritt, og medier verden over er fulle av mer eller mindre interessante iPhone-nyheter. Nå skal den ansvarlige for iPhone i AT&T, Glenn Lurie, ha forsnakket seg i lokalavisa, Seattle Times.

Hinter om Google apps

Når Lurie (for ørtende gang, antagelig) må svare på kritikken mot de høye iPhone-prisene, argumenterer han med at iPhone er kombinasjonen av minst tre dingser du kanskje har fra før, og at berøringsskjermen er helt unik.

Han fortsetter med å skryte av iPhone, og tror at Widgets, samt Google-applikasjonene som er på vei, vil få folk til å glemme prisen.

Gmail på iPhone?

Med dette bekrefter antagelig iPhone-leiren at det er flere Google Apps på vei til iPhone enn bare Google Maps. Dermed spekuleres det i om for eksempel Gmail, Google Calendar eller Google News Reader kan være på vei til iPhone. Imidlertid har Apple allerede lansert sine egne iPhone-applikasjoner når det gjelder e-post og kalenderfunksjoner, og det anses som usannsynlig at de ønsker at Google skal konkurrere med disse.

Google har tidligere avfeid ryktene om en egen Google-mobil, men bekreftet at selskapet vil satse sterkt på mobil-applikasjoner i tiden som kommer.

Stikkord: Google, internett, iphone, Mobil