Du kan bytte harddisk selv da.

Annonse


80 GB PS3 på vei

Tidligere i år dukket det opp en rekke rykter om en PlayStation 3-modell med 80 GB stor harddisk. Som kjent finnes det i utgangspunktet to versjoner av maskinen, med 20 og 60 GB, der kun 60 GB-versjonen er tilgjengelig her til lands.

Større utgave

I Sør-Korea, derimot, lanseres PS3 med en 80 GB disk, hvilket betyr at ryktene stemte. Det vil imidlertid være den eneste konfigurasjonen tilgjengelig i Korea, hverken 20- eller 60 GB-versjonene vil selges der.

I følge Sony foreligger det ingen planer om å lansere en slik maskin i andre territorier. Men man skal jo aldri si aldri, så det kan jo hende at selskapet forandrer mening på sikt. Er 80 GB stort nok hopp fra 60 GB da? Vi får se.

Lanseringsdatoen for 80 GB PS3 er 16. juni, og innmaten ellers er helt identisk.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse