Hopp til navigasjon Hopp til innhold
5770-PAC-MAN[1]

VM i Pac-Man på Xbox 360

Var du best på fritidsklubben? Nå kan du bli best i verden!

Det ser ut til at retroromantikken ikke tar slutt med det første. Nå lanserer Microsoft og Namco Bandai Games VM i 80-talssspillet Pac-Man.

Finale i New York

Denne gang vil ikke konkurransen foregå på ditt lokale gatekjøkken. Ei heller på danskebåten. Denne gangen vil verdensmesterskapet foregå på Xbox Live Arcade, Microsofts nettbaserte spillportal for Xbox-brukere.

Konkurransen varer fra 25. april til 9. mai. Deretter vil finalistene bli flydd til New York for den store finalen 5. juni.

26 års junkfood-forbruk

Finalen vil stå mellom ti personer. To europeiske og amerikanske spillere får slippe til, mens Asia, Australia/New Zealand, Canada, Japan og Mexico får sende én representant hver. I tillegg vil gruppen bestå av vinneren av videokonkurransen om å være verdens mest fanatiske Pac-Man fan.

Vinneren av finalen vil bli utropt til verdens beste Pac-Man-spiller av Pac-Man-skaper Toru Iwatani. I tillegg får man 26 år med gratis smørbrød, 100 000 Microsoft Points, og en unik Xbox 360 i Pac-Man-design.

Stikkord: xbox