Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Mange har rigget seg til som disse guttene. (Ill.: Per Ervland)

Slik var TG 2007

Norge har påskeferie. Og i Vikingskipet på Hamar sitter 5200 entusiaster foran skjermene. Se bildene og les hva som skjer!

Kvelden er enda ung, men ITavisens utsendte føler allerede hangen etter en god stol og et stille rom. Vi skal innrømme at vi ikke helt har TG-rytmen hva angår søvn, men vi skal på ingen måte klage, vi har det tross alt veldig fint her.

Skipet er mørklagt, musikken høy og maten er definitivt ikke fiberrik. Det er sånn det skal være.

Kreativt

Vi tok oss en spasertur i skipets mørke. Bare så det er sagt med en gang, det skorter ikke på kreativiteten i landet, ihvertfall ikke blant nerdene.

Mange har tatt med seg både skap og hyller. Blinkende neon-lys og bannere er det mye av. Alt dette skaper en hel spesiell stemning man neppe finner mange andre steder.

Alt fra PS3, Xbox 360 til gode gamle Nintendo 8-bit er representert. I tillegg til mye Counter-Strike og World of Warcraft. Det er også plass til nye spill. Det avholdes blant annet en Command & Conquer 3 konkurranse.

Jentene strømmer til

Av alle de 5200 personene på TG07, er faktisk 15-20% av disse jenter. Hyggelig. Til sammenligning var det 15-20 jenter på TG96.

Over 200 personer sørger for å skape TG, helt frivillig. KANDU er en non-profitt organisasjon. Alle penger tjen blir brukt på neste års arrangement. 100-200 personer tar turen fra andre land. Hovedsakelig Tyskland Sverige og Danmark. TG har tidligere sett tilreisende helt fra Japan, Taiwan og Hawaii.

Følg med på vår TG-blogg her.

Video-oppdatering fra Gathering 2007.

Vår bilde-serie fra Norges mest spektakulære nerde-fest ser du her.