GTA4

Annonse


Ny GTA4-info i natt

Vi vet ingenting om Grand Theft Auto 4. Ikke hvor, ikke når, ikke hvordan. Vi vet bare at spillet kommer til Xbox 360 og PS3 i oktober i år. Og at Xbox 360 vil i etterkant få eksklusive, nedlastbare episoder, noe som ble annonsert på X06 i fjor.

Men i natt vil vi få første glimt av spillet, forhåpentligvis med noen skikkelige detaljer om tidsperiode, byer, spillbarhet, og det visuelle utrykket. Det blir spennende, dette er tross alt det første ordentlige, nye GTA-spillet siden 2003. Vi forventer noe skikkelig stort.

Lite info

GTA4 ble for første gang annonsert på E3 2006, da Xbox-sjefen Peter Moore marsjerte inn på scenen med spillets logo tatovert på armen. Vi savner disse gode E3-øyeblikkene. Senere ble altså spillet nevnt på Microsofts pressekonferanse på X06 i Barcelona i fjor høst, da nedlastbart innhold ble annonsert. Det er snakk om eksklusive brett til 360, men ingenting utelukker at disse brettene, eller annet eksklusiv materiale, dukker opp på PS3 også. Men det er tydelig at Microsoft har betalt Rockstar gode penger for at spillet skal markedsføres mot 360 i større grad. Vi spurte forøvrig Peter Moore selv om det i dette intervjuet.

Siden det har det vært helt stille fra Skottland, der Rockstar North sitter, ikke engang ett skjermbilde har vi sett. Så vi håper på noe saftig info i natt.

Annonse


Uansett, den første traileren til GTA4 legges ut rundt midnatt i natt, på den offiselle siden til spillet. Altså her: http://www.rockstargames.com/IV/

Følg med, og diskuter i vei!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse