youanimous.com er Google, MSN og Yahoo i en AJAX-løsning.

Annonse


Tre søkemotorer i ett

For 15 år siden var det populært med såkalt metasøkemotorer, søketjenester som tok med seg alle søkemotorer i ett søk. Metacrawler var en av de mest brukte – i en tid da det var mange flere der ute enn Google, Yahoo og MSN.

Web 2.0

Nå har det dukket opp en ny variant, Younanimous . Den omfatter bare de tre store, men er til gjengjeld bygd på AJAX, en av byggesteinene i den mye omtalte Web 2.0-teknologien.

AJAX (Asynchronous JavaScript and XML ) betyr at brukeren opplever siden som levende. Responsen på forespørsler kommer umiddelbart, siden nettsiden ikke trenger oppdatering for hver gang man ber om noe.

Oppdateres på direkten

En av de fine tingene med Younanimous er at den oppdateres hver gang du går tilbake til søkelisten. Du får altså et nytt søk for hver gang du vender tilbake til listen, i motsetning til en statisk Google-liste.

Annonse


Selve søket går kanskje litt langsommere enn når du bare bruker Google. Til gjengjeld får du i følge vår erfaring flere relevante treff enn om du bare bruker Google.

Prøv den – det er som vanlig helt gratis…

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse