Dyr Xbox 360-reparasjon

Ser du dette er det nok maskinvarefeil.

Utrykket “The ring of death” kan få enhver Xbox 360 eier til å skjelve. Viser konsollen din tre røde lys er det maskinvarefeil og Xboxen må sendes avgårde til reparasjon. Watchdog, et populært britisk tv-program som kan sammenlignes med FBI som går på NRK setter Microsofts behandling av sine Xbox 360 kunder i søkelyset.

Defekte konsoller

De fleste konsollene som feiler er av de første som er produsert og mange av disse døde etter garantitiden var utgått. I USA gikk Microsoft med på å reparere Xbox 360 konsoller som var produsert før 1 januar 2006 selv Britiske kunder må betale for garanti-reparasjon.om garantitiden var ute.

Problemet er at dette ikke gjelder kunder i England.

Annonse

Britiske kunder må betale

Brittene må ut med over 900 norske kroner for å få sin Xbox 360 konsoll reparert. Dette selv om den er produsert før 1 januar 2006.

Problemet er så stort at det britiske programmet Watchdog har laget en reportasje om det.

Microsoft aviser problemet

Microsoft på sin side påstår at de fleste er fornøyde med sin Xbox 360 og at det ikke er noen utbredte feil.

Kilder:
Neowin
Gameindustry.biz

Annonse
Annonse