Nytt fra Sony: Ikke helt lik disse, men ikke langt unna.

Annonse


Sony med iPod killer?

Sony sliter i Mp3 markedet. Med de nye spillerne håper de å endre dette.

Med video

Spillerne skal klare å spille av video i 8-10 timer i følge Sony. Nano spillerne fra Apple har som kjent ikke videoavspilling.

Litt mer lik iPod

Designet på de nye spillerne vil ligne på Sonys forrige forsøk, NW-A3000 og NW-A1000 men bli litt flatere i designet, akkurat som Apple med sine iPods. Spillerne vil bli 6,5 mm tykke og ha en skjerm større enn Apple Nano.

Spillerne vil komme i fiolett, svart, blå og rosa utgaver. Prisen er ikke kjent men man skulle tro Sony vil gå aggressivt ut på dette viktige markedet. Noe litt over prisen på Nano er trolig. Lanseringen er satt til mars i statene.

Engadget

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse