INTELLISYNC: Nokia tilbyr enkel synkronisering av e-post via mobil.

Annonse


Ny mobilmail fra Nokia

Intellisync er et smått genialt system som gjør e-post enkelt for de fleste mobilbrukere – ikke bare de som har en ny Nokia. I følge det selskapet støttes hele 120 modeller på markedet av det nye systemet, som er en betaltjeneste.

Engangsbetaling

Ubegrenset tilgang for en enkelt bruker koster 129 dollar (om lag 800 kroner) i engangsavgift. Om et selskap vil ha tilgang for et ubegrenset antall brukere, må de ut med 3000 dollar (om lag 19 000 kroner).

Lanseres denne uka

Nokia kjøpte selskapet Intellisync i fjor, men er først nå klare med sin egen versjon. Den skal presenteres på 3GSM-messen i Bercelona, som åpner denne uka.

Kilder:
News.com
Nokia Europe

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse