half-life-2-episode-two-screens-20060608000436774

Annonse


Ny Half Life 2 utsettelse

Det begynner å bli lite gran komisk nå. Riktignok var Half Life 2 Episode 1 en vellykket, intens og underholdende fortsettelse på dette klassiske førstepersonsspillet. Men vi husker fremdeles den opprinnelige lanseringsplanen til Valve: Episode 1 var til å begynne med ventet i slutten av 2005. Senere revurderte selskapet planene sine, lanserte Episode 1 sommeren 2006, med Episode 2 satt opp til vinteren samme år, og Episode 3 julen 2007.

Lang ventetid

Særlig. Den siste i den lange rekken utsettelser flytter den planlagte lanseringsdatoen til neste vinter. Altså ca. ett år til. I dette tempoet vil det ta tre år til før vi i det hele tatt ser Episode 3 i våre hyller. Kunne ikke Valve like gjerne bare laget en fullverdig Half Life 3?

Vi tviler ikke på Valves talentfulle utviklere, og den andre episoden blir sikkert fabelaktig. Men er det verdt å vente se lenge på noen timers spill?

Riktignok kommer Episode 2 med Team Fortress 2 og Portal. Det vil også lanseres en utgave med fullversjonen av Half Life 2 og Episode 1 i samme boks, og denne utgaven vil også lanseres på Xbox 360 og PlayStation 3.

Det er lenge til, altså, men vi håper det er verdt det.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse