Gullgruve for godbiter: På Kudos.no er det du som bestemmer hva som ligger på forsiden!

Annonse


Kudos til tusen

Kudos.no ble lansert med brask og bram rett før juleferien, og har på kort tid utviklet seg til å bli en gullgruve for linker til morsomme videoklipp, kule produkter og gode nyheter.

Godbitene ramler inn
Her er det brukerne selv som legger inn sakene, og stemmer frem de beste ved å gi kudos til godbitene, være det gode grunner til å bruke Firefox, kule måter å sjekke nedlastingshastigheten din på, essayet om ateisten som møtte Gud, eller den hysterisk morsomme sagaen om Chad Vader (broren til Darth).

Kudos en masse
Tidligere denne uken rundet vi tusenmerket, og er i skrivende tidspunkt oppe i 1183 innlagte saker totalt, derav 339 bare denne siste uken.

Det har blitt gitt til sammen over 10 000 kudos så langt, og de over 400 brukerne som allerede har registrert seg har rukket å skrive nesten 1300 kommentarer siden vi gikk inn i betatesting tidligere i vinter.

Annonse


For en pekepinn over hvilke saker som dere surfere har hatt mest sansen for, ta en titt på Topp 40-lista.

Bli med og grav fram godbitene
– Vi er veldig glade for alle de morsomme, interessante og oppsiktsvekkende sakene som har kommet inn til nå. Vi håper dere vil fortsette å bidra til å gjøre Kudos.no enda bedre ved å legge inn nye godbiter og gi kudos til ting på nettet dere ønsker at andre skal se, sier ITavisens redaktør Tore Neset.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse