450-1

Annonse


Wii-nettleseren klar fredag

Wii-eiere kunne våkne til blått lys i dag – etter en rask oppdatering av konsollen kan nå hvem som helst koble seg til værmeldingskanalen. Der får vi jevnlig oppdatert data om været de neste dagene, og en lang rekke byer er inkludert. Og varselet for Oslo ser ut til å stemme i skrivende øyeblikk. Vi ser likevel at mange viktige byer mangler, så tjenesten er ikke helt perfekt.

Operas mye omtalte nettleser er neste kanal som skal aktiveres. På fredag blir en prøveversjon gjort tilgjengelig for gratis nedlastning. Den endelige versjonen blir lagt ut i mars, også da gratis, men etter juni neste år vil nettleseren koste 500 Wii poeng.

Nettleseren vil benytte seg av fjernkontrollen til å aktivere linker og zoome inn deler av skjermen, og pekeren kan også benyttes til å taste inn adresser. Ganske logisk, egentlig. Nettleseren støtter heldigvis også flash.

Det eneste som da gjenstår blir nyhetskanalen, som også skal aktiveres i løpet av desember.

Annonse


Vi reiser på ferie på torsdag, så vi får uansett ikke prøvd noen av de kommende kanalene på en liten stund.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse