conan screen

Annonse


Conan til 360

Vi har visst om det en god stund, i all hemmelighet. Men først nå er det offisielt – at Xbox 360 får sin første ordentlige MMORPG (Final Fantasy XI var strengt tatt ikke så mye å skrive hjem om), og det er våre venner i Funcom som står bak.

Age of Conan har vært mye omtalt og lenge etterlengtet, men da som et PC spill som skulle vise omverdenen kapasiteten til Windows Vista og DirectX 10. Ikke fortvil, Conan er fremdeles godt på vei til PC, og skal etter planen lanseres innen sommeren.

Men spillet skal altså utvikles også til Xbox 360, og Funcom lover et kontrollsystem skreddersydd for konsollens kontrollere. Og skryter naturligvis av konsollens gode onlinestøtte.

Noe særlig mer om hvordan konsollversjonen vil se ut eller hvordan den vil fungere i praksis vet vi foreløpig ikke, men satser på at Funcom kommer med mer informasjon snart. I mellomtiden gleder vi oss til betatesting av PC-versjonen.

Les mer om Age of Conan i vår sniktitt her.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse