VINNEREN: Jørgen Winsnes vant ITavisens designkonkurranse.

Annonse


Jørgen (24) vant PimpMyITavisen

Den 30. oktober i år inviterte vi alle våre lesere til å komme med forslag til hvordan de vil at ITavisen skal se ut. Konkurransen ble utlyst i kjølvannet av en heftig debatt om det nye designet som vi tok i bruk 21. august i år.

– Nærmest tilfeldig

– Jeg er egentlig ikke fast ITavisen-leser, så det var vel nærmest tilfeldig at jeg dumpet innom invitasjonen til PimpMyITavisen, sier Jørgen Winsnes til ITavisen.

Hans forslag, Wildmedia’s Choice, kom som nummer to i leseravstemningen. Vi lot likevel redaksjonens jury få det avgjørende ord. Og den var samstemt: Jørgen hadde levert et ryddig og delikat design som tar høyde både for plassering av redaksjonelt stoff og annonser.

– Gøy å få utfolde seg fritt

Winsnes er faktisk proff innen webdesign. Han driver firmaet Wildmedia Interactive og har hatt flere store oppdrag for etablerte nettsteder.

Annonse


– Dette gjorde jeg som privatperson en kveld jeg ikke så på TV. Det var gøy å få utfolde seg litt uten rammer som er gitt av en kunde på forhånd, sier Jørgen.

– For mye farger

Han mener ITavisen i dag lider under at sterke farger og kontraster kjemper om plassen, og til dels slår hverandre i hjel.

– Jeg tror nettstedet ville tjent på en litt mer sober stil. Bilder og annonser er jo skrikende nok i seg selv, sier han diplomatisk.

Wii kommer

Asker-mannen har ingen formell utdannelse innen webdesign. Han prøvde seg litt på BI, men fant ut at det var designer han ville være. I tillegg til webdesign har han også gitt form til mobiltelefoner og andre fysiske produkter.

Jørgen får en Nintendo Wii i premie så raskt vi klarer å oppdrive en maskin. ITavisen gratulerer!

Vi benytter samtidig anledningen til å takke alle de 83 som har tatt seg tid til å delta i konkurransen. Det kom inn svært mange gode forslag som vi vil ta med oss i den kommende prosessen med å lage en ny versjon av ITavisen.

Du kan for øvrig høre et intervju med Jørgen Winsnes i ITavisens Podcast 66

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse