20050713_small_Apple-logo

Annonse


Gikk over til «fienden»

Scot Finnie er en Windows-ekspert som nå i høst bestemte seg for å kjøre OS X i tre måneder. Han gjennomgår sine erfaringer i to lange artikler i Computerworld.

Han begynner med en kort gjennomgang av Windows historie og fortsetter med å fortelle om sin beslutning om å prøve OS X.

Han skaffet seg en MacBook Pro og ga seg ut i ukjent terreng. Allerede etter to uker har han en god del erfaringer, både positive og negative. De negative dreide seg først og fremst om et enormt e-postarkiv i Eudora, som han hadde en del problemer med å overføre. Den første artikkelen dekker de to første ukene på Mac OS X.

Bra hardware

Nå er også den andre delen av artikkelen publisert og det er svært interessant lesestoff for alle som lurer på om de skal bytte ut Windows med OS X eller kjøre Windows på en Mac. Han er svært tilfreds med Apples hardware, faktisk så imponert at han lurer på hvorfor PC-fabrikantene henger så langt etter.

Annonse


Fornøyd

Finnie er så fornøyd med OS X at han vurderer å droppe Windows fullstendig. Men overgangen var ikke helt enkel og det kan være greit å vite hva et bytte av operativsystem faktisk innebærer, særlig om du er Mac-entusiast som anbefaler et skifte til alle du møter.

Om du er Windowsbruker, som kanskje har vanskelig for å tro at Macen kan være så bra som mange sier, kan artiklene også være interessante, siden de definitivt ikke er skrevet av noen Mac-fanatiker.

Kilde: MacWorld.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse