DYRT: Trøsten er at prisene alltid faller raskt på ny teknologi.

Annonse


Lover raskt prisfall på Blu-ray

Ifølge Minamo, som er sjef for Sony New Optiarc vil prisene halveres rett og slett på grunn av at flere produsenter kommer på banen.

I tillegg er det ventet at etterspørselen etter de høyoppløste produktene vil øke, skriver Digitimes. Stadig flere TV-apparater kommer nå med full HD, altså en oppløsning på 1920×1080 pixler. Windows Vista og større etterspørsel etter skjermer større enn 19 tommer for databruk vil også stimulere utviklingen av Blu-ray-markedet, skriver IDG.se.

Videre håper elektronikkprodusentene at OL i Beijing i 2008 skal hjelpe fram teknologien, siden store sportsarrangementer pleier å virke stimumlerende på etterspørselen etter produkter som kan har god bildekvalitet. HD-oppløsningen fikk sitt første gjennombrudd i fotball-VM i Tyskland i sommer.

Nå har også Sony for alvor skrudd opp produksjonen av 50 GB-plater til Blu-ray-spillere.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse