LYKKELIG: Og slik ser en stolt aktivist ut etter hærverket mot japansk ingeniørkunst.

Annonse


Knuste PS3 foran PS3-kø

Det var tendenser til både vold og kaos da Playstation 3 ble lansert i Nord-Amerika fredag. Køene strakte seg langt utenfor butikkene og mange måtte gå tomhendt hjem. Folkene bak nettstedet smashourstuff.com lot ikke anledningen gå fra seg til å håne de som sto i køen utenfor en butikk i Toronto i Canada.

Knus og vær glad

Etter to dagers camping utenfor butikken ble den nyinnkjøpte konsollen ble ettertrykkelig knust på åpen gate foran øynene på vantro køståere. Seansen ble selvsagt filmet. Gjengen bak Smashourstuff.com liker nemlig å knuse hypede produkter.

Nettstedet har også knust en iPod og en Xbox 360. Neste produkt på lista er Nintendos Wii.

Svartebørs

Ifølge IDG.se omsettes PS3 nå for drøye 2.000 dollar eller 13.000 kroner på Ebay. Det er mer enn tre ganger så mye som den koster i butikken.

Annonse


Og slik så det ut når voldsmennene gikk løs på konsollen:

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse