OPP FRA DYPET: Urilift ser ut som et kumlokk når den ikke er i bruk.

Annonse


Her er hi-tec-pissoaret

Urilift er navnet på en ny oppfinnelse som forhåpentligvis skal gjøre at folk i bynære strøk kan glede seg til en fremtid med bedre inneklima i byens portrom, trappeoppganger og t-bane-heiser.

Forsvinner i fortauet

Urilift er beregnet på fulle menn. Det vil si at om dagen senker Urilift seg ned i fortauet, mens de kommer frem om kvelden når feststemte mennesker fyller gatene. Urilift er en stående urinal, og kan således ikke brukes av kvinner, med mindre de har helt spesielle ferdigheter.

Med Urilift følger også med en operatør, som senker innretningene manuelt ned i fortauet om morgenen. Slik skal man unngå at menn som har fått seg en for mye, blir med ned i hullet.

Fortsatt utendørs

Mange byer har gjørt forsøk med såkalt selvrensende toaletter. Disse har fått kritikk blant annet fordi de er blitt et tilholdssted for narkomane. Urilift løser dette ved at den ikke har noen dører. Man står ute i det fri og gjør sitt fornødne, dog med ryggen til de forbipasserende. Rent estetisk vil det med andre ord ikke være stort bedre enn dagens system.

Annonse


Se Urilift i aksjon her!

Kilde:
John Chow

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse