BEHOLDER PLASTEN: Det finnes foreløpig ikke bilder av neste generasjons Zune, men det er grunn til å tro at Microsoft beholder plast-finishen.

Annonse


MSN gir opp musikk

To år etter at de for alvor tok opp konkurransen med iTunes, vil MSN Music nå droppe nedlasting av musikk og i stedet henvise besøkere til enten Zune-nettstedet eller musikktjenesten Rhapsody.

Har aldri tatt igjen iTunes

I USA vil dette skje fra 14. november. Da forsvinner «kjøp»-knappen fra MSN Music og blir erstattet med en knapp som linker til Zune eller Rhapsody.

MSN Music har aldri lykkes i å bli noen konkurrent å regne med for Apples iTunes Music Store. Det har heller ikke de dusinvis av andre musikkbutikker på nett som har vokst fram i årenes løp.

Kopierer iPod-suksessen

Med Zune forsøker Microsoft å kopiere Apples iPod-suksess ved å lansere både spiller og nedlastingstjeneste. Dette har imidlertid gjort endel av Microsofts partnere forbannet. Mange har basert sin teknologi og spillere på Microsofts løsninger.

Annonse


MSN vil nå satse på streamede konserter og intervjuer med artister. Microsoft sier at kunder som har kjøpt sanger på MSN Music fortsatt vil kunne spille av disse og overføre dem til CD.

Avviklingen av MSN Music er tett knyttet til lanseringen av Zune. MSN Music i Norge vil derfor fortsette som normalt fram til norgeslanseringen av Zune.

Kilde:
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse