360

Annonse


Xbox 360 oppdateres i dag

To ganger i året skal Live-tilkoblede Xbox 360-konsoller oppdateres med nye funksjoner, forbedringer og diverse andre nyheter. Disse oppdateringene lastes ned automatisk når du kobler konsollen din opp mot Xbox Live, og våroppdateringen gav oss blant annet bedre nedlastingsmuligheter og støtte for Live Vision-kameraet.

Høstoppdateringen, som skal være klar tirsdag morgen, inneholder også en rekke nyheter. Noen av dem har allerede vært kjent en stund, andre overrasker litt.

Først og fremst får Xbox 360 den mye omtalte 1080p-støtten. Nå gjenstår det bare å se når spill som bruker oppløsningen begynner å dukke opp.

Bedre video

En annen trivelig nyhet er muligheten å streame WMV-video fra en PC som kjører Media Player 11 eller Media Connect. Du behøver ikke lenger en Media Center-maskin, altså. Støtte for kun WMV-formatet er litt kjedelig, men i alle fall et skritt i riktig retning.

Annonse


Det vil også være mulig å spille av WMV-video fra CDer, DVDer og USB-enheter.

Støtte for nytt tilbehør, som det kommende rattet, trådløse headsettet og HD DVD-spilleren, blir også lagt til.

Diverse nye grensesnittforbedringer kommer også, som større ikoner, lettere navigering i Live Arcade, en egen play now-knapp som gir raskere tilgang til nylig nedlastede spill. I tillegg klargjøres Xboxen for hjemmelagede XNA-spill, selv om det er ingen slike tilgjengelige per i dag.

Videre kommer det en rekke forbedringer på kvaliteten på video- og DVD-avspillingen, Live Vision-kameraet, diverse hastighets- og stabilitetsforbedringer, og mye annet.

Som sagt, oppdateringen lastes ned og installeres automatisk, så det er bare å skru på Xboxen en gang i løpet av tirsdagen.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse