Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Del film og bilder med Adobe

Selskapet bak verdens mest brukte foto- og videoprogrammer lanserer om kort tid et system der folk kan dele filmer og bilder gjennom Photoshop og Premiere.

Tjenesten, som har fått navnet Photoshop Showcase, er integrert med Adobes programmer Photoshop og Premiere, som er verdens mest solgte innen foto- og videoredigering.

Integrert med Elements

Selv om Adobe har en sterk stilling blant proffene, er det først og fremst vanlige forbrukere Adobe sikter på med den nye tjenesten. Showcase vil bli sømløst integrert med Photoshop Elements og Premiere Elements, som begge er nedstrippede og rimelige utgaver av «storebrødrene» sine.

Betales pr. deling

Adobes mediedeling ikke er gratis, slik for eksempel åpne videodelingstjenester som MySpace, YouTube og Microsofts Spaces er. Prisene beregnes i såkalte «shares», der bilder, film og flashfiler blir «veid» basert på antallet delinger du foretar via programvaren.

Direkte dyrt er det imidlertid ikke å benytte tjenesten. Opptil 1000 delinger er gratis, mens 5000 «shares» koster 26 kroner måneden. Ønsker du ubegrenset mulighet til å dele, vil prisen være 52 kroner måneden.

Kilde:
News.com

Stikkord: lydogbilde, programvare