Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Microsoft_mactabbe

Mac i Microsoft-annonse

I en Microsoft-annonse for bedre sikkerhet i Windows bruker fotomodellen en bærbar Apple-maskin.

Microsoft_mactabbe
Bildet er åpenbart en tabbe fra byrået som laget annonsen, som nå er fjernet fra Microsofts nettsted.

Bli ren med Mac….

Under slagordet «Click. You’re clean» («Klikk og du er ren») viser annonsen et bilde av en eldre mann i hengekøye med en bærbar PC på fanget. Ved nærmere øyesyn viser det seg at mannen bruker en bærbar Mac – etter all sannsynlighet en 12 tommers Powerbook. Altså ikke en gang siste modell…

Episoden har ført til en viss munterhet blant Mac-tilhengere, som hele tiden har hevdet at Mac er mye sikrere mot virus enn PC med Windows. Det gjør ikke saken bedre at Microsoft oppfordrer sine brukere til å bli kvitt uønsket programvare….

Kilder:
macdailynews.com
Dagbladet.no

Stikkord: mac, windows