dell_fire

Annonse


Enda flere Dell-smell

dell_fireDet hele startet med noe som kunne se ut som en veritabel eksplosjon på et møterom i Osaka. Hadde eksplosjonen skjedd om bord på et fly, kunne det fått fatale konsekvenser.

Fortsatt tause

Dell tok episoden alvorlig, og er nå i gang med å undersøke hva som kan ha skjedd. Men de er foreløpig helt tause.

skjedde det igjen . Denne gangen i bygning D i hovedkvarteret til det multinasjonale IT-selskapet Novell. Riktignok med et uoriginalt batteri.

Samtidig kom det fram at Dell sitter på detaljerte rapporter – med bilder – om branntilløp i sine maskiner. Dokumentasjonen viser at de satt på denne informasjonen lenge før de reagerte med å trekke tilbake 22 000 bærbare PCer i fjor.

Annonse


I USA og Singapore

Nå rapporterer blogger på nettet om to nye tilfeller. Ett av dem skjedde tirsdag i Vernon Hills i den amerikanske delstaten Illinois, og er omtalt i bloggen til det kjente nettstedet Tom’s Hardware. Innsenderen har det svenskklingende navnet Henrik Gustavsson, og har yrkestittelen «automation engineeer».

Et annet tilfelle skal ha skjedd i Singapore. Den uheldige Dell-eieren sendte de dramatiske bildene av den utbrente Latidute D410-maskinen til nettstedet Engadget.com, som nå oppfordrer sine lesere til å sende inn meldinger om eksplosjoner og brann i Dell-maskiner.

Hittil har vi ikke mottatt noen meldinger om at noe tilsvarende skal ha skjedd i Norge. Men vi er interessert dersom noen av leserne våre har opplevd en «Dell-smell».