Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Slik blir fremtidens PSP

Sony har avslørt en rekke nye fremtidsplaner for PSP på Comic Con i San Fransisco. Nå bekreftes ryktene om at PSP vil fungere som fjernkontroll til Playstation 3.

AtomFilms
På et seminar ved navn PSP University (mange skulle nok gjerne tilbrakt studietiden ved denne institusjonen), bekreftet Sony at PSP vil kunne brukes som fjernkontroll til Playstation 3.

Ikke PSP-tastatur

I tillegg vil den kommende Firmware-oppdateringen inneholde støtte for RSS Video-feeds for den innebygde nettleseren. Sony er også i samtale med WiFi-leverandører for å få etablert flere Nintendo DS-lignende hotspots for online-spilling.

Sony utforsker nå mulighetene for nedlasting av film til PSP. Dermed kan det se ut til at flopp-formatet UMD er enda ett skritt nærmere graven. Ihuga spillere kan glede seg til spillserien Greatest Hits, som vil inneholde flere gamle favoritter til redusert pris.

PSP-entusiaster som hadde ønsket seg et eget PSP-tastatur, må foreløpig gå skuffet hjem. Sony har ingen planer om å forbedre mulighetene for tekst på PSP.

Kilder:
Engadget
PSP Fanboy

Stikkord: playstation