cliffyb-gears-400

Annonse


Halo 3 og GTA4 på vei til 360

Den siste av de store pressekonferansene før E3 er over, og det var Microsoft som avsluttet det hele med en svært sterk presentasjon av sine kommende titler.

cliffyb-gears-400Og det begynte virkelig eksplosivt, med først en trailer, og så en sanntidsdemo av Gears of War, årets mest etterlengtede 360-spill, som vi allerede har dekket flere ganger. Og det ser helt utrolig intenst ut, med et lydnivå som overgår selv Black, og hektisk spillbarhet. Sjefsdesigneren Cliff Bleszinski spilte gjennom et brett som endte i totalt kaos, med fiender kuttet i stykker med motosag, blodsprut og et enormt, robotisk monster som kommer opp av jorden. Vi kan nok en gang bekrefte at dette er spillet å se frem til.

Arkade-nyheter

Som en brå kontrast til bråkete og visuelt imponerende Gears of War tok Microsofts Peter Moore seg tid til å snakke om kommende spill på den stadig mer populære Xbox Live Arcade-tjenesten. Gjennom en rekke lukrative avtaler kan vi vente oss en hel rekke klassiske spill i løpet av de kommende månedene: Street Fighter II, Mortal Kombat, Pac Man, Sonic the Hedgehog, og andre titler fra Konami, Namco og Midway. Og alle puzzleelskerne kan bare begynne å glede seg til Lumines Live, en ny versjon av det populære PSP-spillet, med lisenserte musikkvideoer i bakgrunnen.

Tilbake til Xbox 360. Nye annonseringer inkluderer Fable 2 og Forza Motorsport 2, oppfølgere til allerede godt kjente Xbox-spill. Dessverre er det lite info å hente fra trailerne, untatt det faktum at de faktisk kommer. Peter Molyneux sitter i hvert fall to rader foran oss og ser veldig fornøyd ut.

Annonse


GTA om halvannet år

Og kveldens mest hyggelige overraskelse: Grand Theft Auto 4. GTA-serien er ikke lenger PlayStation-eksklusiv, og dukker opp på 360 og PS3 på samme dag: 16. oktober 2007. Neste år, altså. Her var det ingen ytterligere informasjon å hente, men vi kan jo bare begynne å glede oss allerede.

Vi så også en svært pen trailer til Alan Wake, det kommende storspillet til finske Remedy. Spillet er nå eksklusivt for Xbox 360.

Splinter Cell: Double Agent var enda en tittel som nesten fikk oss til å sikle.

Men de største nyhetene ble spart til slutten. Riktignok kanskje ikke så overraskende ? men ja, Halo 3 er på vei, og kommer i 2007. Den nydelige traileren viste Master Chief i en rustning som var grønnere enn noensinne, og han skuet utover en dramatisk scene der et slags gigantisk romskip reiste seg fra bakken, omringet av hundrevis av mindre Covenant-farttøy. Kjapp dere Bungie, dette vil vi vite mer om.

Pressekonferansen til Microsoft handlet om nye storspill, og vi fikk sett omtrent alt vi håpet på. Halo 3, Fable 2, GTA 4, Forza Motorsport 2, Splinter Cell, Alan Wake, Too Human, Blue Dragon og Gears of War er bare noen av titlene vi ser frem til på 360 i tiden fremover. Det blir moro!

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse