Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Se Apple gjøre narr av PC

Apple har lansert en ny reklamefilmkampanje for å få folk til å bytte fra PC til Mac. Virkemiddelet er å gjøre narr av PC-brukeren.

Apple Get A Mac
For første gang siden den omtalte Switcher-kampanjen i 2002 har Apple sluppet en rekke reklamefilmer for å fortelle allmennheten om hvorfor de mener Mac er bedre en PC.

De seks Get A Mac-filmene viser en kjedelig dresskledd kar sammen med en trendy 20-åring. Gjett hvem som representerer hvilken plattform? Du har selvsagt rett – det er 20-åringen som representerer Apple og Mac.

Avliver myter

Hver av de seks filmene tar opp et område Apple mener Mac-plattformen er PC-en overlegen. Dette går blant annet på nettverk og iLife, samt mindre problemer med virus og krasjing.

Get A Mac-siden til Apple får man også listet opp en rekke grunner til å velge Mac, samt at selskapet prøver å avlive en rekke myter om Mac-plattformen.

Reklamefilmene har blitt kjørt ut på amerikansk TV i reklamepausene til de mest populære programmene på TV-kanalen Fox, samt under The Daily Show with Jon Stewart. Et artig poeng er at han som spiller den dresskledde PC-karen er en av de faste bidragsyterne til The Daily Show.

Se filmene ved å klikke på Apple-linken under.

Kilde:
Apple
BetaNews

Stikkord: mac, Maskinvare, pc, programvare