Annonse


Enda bedre DVD-kopiering

AnyDVD gjør det som filmbransjen frykter mest av alt: Fjerner alle typer kopøisikring på DVD-plater, slik at de fritt kan kopieres, rippes og legges ut på nettet.

Jobber i bakgrunnen

CloneDVD lager en eksakt kopi av DVD-platen etter at AnyDVD har gjort jobben sin i bakgrunnen. Du kan velge om du vil presse kopien inn på en ettlags-DVD eller kjøre hele filmen i full kvalitet inn på en tolags tomdisk.

Slike programmer har film- og platebransjen kjempet mot i årevis gjennom rettsapparatet både i USA og Europa. En kort stund var både CloneDVD og søsteren CloneCD borte fra markedet, i påvente av en juridisk avklaring.

Skatteparadis

Nå selger SlySoft sine programmer fritt på nettet. Årsaken er at selskapet er registrert i skatteparadiset Antigua i det karibiske hav – en bitte liten øystat lykkelig fri for strenge antikopieringslover…

Annonse


På sin nettside gjør imidlertid selskapet for ordens skyld oppmerksom på at det er ulovlig for innbyggerne i enkelte europeiske land å kjøpe programvaren.

Kilder:
Afterdawn.com
Slysoft.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse