L word

Annonse


Lesbe-serie lar seerne bestemme

L wordThe L Word er en dramaserie som foregår i lesbemiljøet i Los Angeles. Norske seere hadde sjansen til å se de første episodene på TV3 i 2004.

Trofaste fans

I USA har The L Word en trofast tilhengerskare, som nå får sjansen til å skrive manus til sin helt egen «fanisode», innenfor rammer lagt av seriens manusforfatter Ariel Schrag.

Det er ikke første gang en TV-serie inspirerer fansen til å skrive sine egne episoder. Det er imidlertid uvanlig at produksjonsselskap går ut og aktivt oppfordrer til dette.

Stor økning i seertall

De forskjellige fanbidragene er gjort tilgjengelige på seriens hjemmesider, der alle kan legge igjen sine kommentarer og synspunkter. Produksjonsselskapet Showtime har også sikret seg rettighetene til å sende vinnerepisoden dersom de ønsker det.

Annonse


Uansett om episoden blir sendt eller ikke, får vinneren flotte premier fra produksjonsselskapet. Seertallene til The L Word har økt med 50 prosent fra forrige sesong, og trafikken på seriens hjemmesider har eksplodert etter at konkurransen ble kjent.

Noe for Cæsar?

Kanskje noe for Hotel Cæsar, der det ser ut til at manusforfatterne sitter med nesa dypere og dypere begravd i Felleskatalogen for hver episode?

Kilde:
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse