HD DVD åpen

Annonse


Toppløs HD DVD

HD DVD åpenDet tar sjelden lang tid fra de store, det være seg Apple, Sony eller Microsoft, slipper ny teknologi til de første bildene av innmaten ligger ute på nettet. Heller ikke HD DVD slipper unna den nysgjerrige entusiasten med skrutrekker.

– Velbygd maskineri

Om et par dager er den offisielle HD DVD-lanseringen i USA, men allerede nå har enkelte kjeder, som Best Buy, sluppet til et par eksemplarer i hyllene. Dermed tok det ikke lange tiden før de første bildene av innmaten var ute på nett.

Nå er ikke denne en full dissekering, men den viser likevel at HD DVD ser svært velbygd ut. Den har 1GB DDR2700 minne og et velbygd kjølesystem for prosessoren.

Se flere bilder av HD DVD her

Annonse


Kilder:
Engadget
HD Beat

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse