Annonse


Neste generasjons GTA i 2007?

Denne uken kunne populære Rockstar Games presentere kvartalstallene sine. I og for seg ikke så interessant, men samtidig fikk en rekke analytikere muligheten til å få vite litt om fremtidsplanene til selskapet.

Masse i 2007

Selskapet hevder de planlegger en oppfølger til en av spillseriene sine i løpet av regnskapsåret 2006 (slutter den 31. oktober) til dagens konsoller. Selskapet har allerede bekreftet at det kommer et nytt GTA-spill til PlayStation 2 i år.

Når det er snakk om neste generasjon spillkonsoller innrømmer Rockstar at det eneste spillet som vil komme fra dem dette regnskapsåret er det nye Table Tennis. Selskapet lover imidlertid at de i løpet av 2007 vil slippe oppfølgere til flere av spillseriene sine. Kanskje vil vi da få se en GTA til PS3 og/eller Xbox 360 ut på nyåret.

Sony nekter samtidig å si noe om hvilken av neste generasjons plattformene som får besøk av Grand Theft Auto først. Siden GTA III i 2001 har alle spillene i serien fått sin debut på en Sony-konsoll, men selskapet vil ikke fortelle hvor vidt neste generasjons GTA vil komme eksklusivt til PlayStation 3.

Annonse


Kilde:
GameSpot

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse