nettsex på skjerm

Annonse


Rundlurt på norsk sex-chat

nettsex på skjermFlere menn fra Follo skal i den siste tiden ha blitt lurt til å oppgi kredittkortnummer og kode for å få se bilder av en kvinne de chattet med på nettstedet eros.no. Den ene skal ha opplevd å få tappet bankkontoen sin for 300 000 kr.

Lurt på erotisk chat

Politiet har i alt fått inn meldinger om tre menn fra Follo er utsatt for svindelen, som er ulik noe man har sett tidligere. Nå frykter de at flere er rammet, men er for flaue til å stå frem.

I alle tilfellene er mennenes bankkonto forsøkt tappet etter at de har gitt fra seg kortopplysninger til damer de har møtt på det nettstedet eros.no. Eros.no er en chattekanal der det meste dreier seg om å knytte kontakter med en erotisk undertone.

Betaler for ”kontantkort”

Ofrene for svindelen er alle middelaldrende menn som har søkt kontakt med yngre kvinner via eros.no. De skal ha fått tilbud om å se bilder av kvinnen mot å fylle opp kontantkortet hennes med et beskjedent beløp.

Annonse


Mennene har så blitt ledet til de fiktive teleselskapene Tele 4 eller Telemetro. Der har de lagt igjen kredittkortnummer og koder som gjør svindlerne i stand til å handle på nettet i deres navn.

Kjøper lett omsettelig elektronikk

Tyvene er ikke sene om å sette i gang med å kjøpe dyr forbrukerelektronikk som de så henter i butikken dagen etter. To kjenninger av politiet ble for to uker siden pågrepet da de skulle hente flatskjermer og dyre mobiltelefoner i en butikk i Ski etter bruk av et svindlet kredittkort.

Kilde:
Østlandets Blad

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse