W300_front_at_angle_1_shimm

Annonse


Seks nye telefoner fra SonyEricsson

W300_front_at_angle_1_shimmSony Ericsson lar skuddår være skuddår, og slipper seks nye mobiltelefoner til markedet på den siste dagen i februar. Den mest spennende er kanskje K800, en 3G-telefon med 3.2 megapixel kamera.

Skriv ut bilder fra mobilen

K800 har et fullverdig Sony Cyber Shot-kamera innebygget. Det innebærer at kameraet har autofokus, bildestabilisator og blitz. Kameraet har også en svenskutviklet teknologi kalt Best Pic.

K800 har PictBridge, slik at du kan printe ut bilder rett fra mobiltelefonene. Den har også støtte for mobil bildeblogging, slik at brukeren kan laste opp bildene sine på nett rett fra mobilen. K800 er ventet i butikkene i løpet av 2. kvartal 2006.

Annonse


Med og uten 3G

K790 er tilnærmet identisk med K800. Denne telefonen har imidlertid ikke 3G og frontkamera.

Sony Ericsson Z530i har MP3-spiller og støtte for minnekort opptil 1GB: Kameraet er et vanlig VGA-kamera. Når det reklameres med at telefonen har utskiftbare deksler i tilegg, forstår man hvilket marked den er rettet mot.

Sony Ericsson Z530i

Lekre billigtelefoner

K510 i kommer i svart og lilla, og har et 1.3 megapiksel kamera. Telefonen kan også kjøpes med matchende headset. Telefonen har blitz og muligheter for enkel billedredigering og visuelle effekter. K510i kjører trippelbånd GPRS.

K310i blir billigtelefonen med mange av de samme funksjonene som K510. Den har støtte for e-post og PC-synkronisering, og har kamera og mediaspiller med MP3-støtte.

Sony Ericsson W300

Walkman på billigsalg

W300 er det nok mange som har ventet på. Den er budsjettvarianten av Walkman-telefonene. Den støtter både MP3 og AAC, og skal gi opptil 30 timers spiletid. Telefonen selges med en 256 MB Memory Stick Micro, men har støtte for minnebrikker på opptil 1GB.

W300 kommer med integrert kamera og har en liten skjerm på utsiden der man kan se hvem som ringer og håndtere musikkspilleren. W300 har støtte for EDGE, Buetooth og kan sende og motta trådløst fra andre bluetooth-enheter.

Alle mobilene som blir presentert her er ventet på markedet i løpet av 2. kvartal 2006.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse