PlayStation 3

Annonse


PS3 kan bli utsatt ett år

PlayStation 3Sony står fortsatt på at de vil lansere Playstation 3 i Japan i mars. Imidlertid sier selskapet ingen ting om når de vil lansere i resten av verden. Tidligere har det vært sagt at en USA-lansering ville bli lagt til førjulstider 2006.

Kan bli utsatt ett år

Fortsatt venter Sony på at en del tekniske spesifikasjoner til PS3 skal bli endelig klare. Noe av det har med den integrerte Blu-ray-spilleren å gjøre, samt utganger for bilde og lyd.

Det er andre aktører i bransjen som har sitt de skulle ha sagt om elementer i PS3. Nå innrømmer også Sony at eksterne aktørers somling kan føre til utsettelser også i Japan. Dermed er det helt usannsynlig at norske forbrukere skal få oppfylt sitt ønske om en PS3 under treet i 2006.

Rådyr å produsere

Analyseselskapet Merrill Lynch har regnet ut at PS3 vil koste Sony drøye 6000 kr å produsere. Det betyr at selskapet vil selge konsollene med store tap, ihvertfall i begynnelsen.

Kilder:
Reuters
News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse