Annonse


Ikke brannfare i luksusmobil

Tidligere i år lanserte Bang & Olufsen luksusmobilen Serene, i samarbeid med Samsung. Selskapene lovte at den skulle komme rundt månedsskiftet november/desember, men i forrige uke ble det kjent at den hadde blitt utsatt på grunn av tekniske problemer.

Et problem med åpningsmekanismen skulle føre til at batteribrikken i mobilen ville brenne opp. Bang & Olufsen avkrefter dette på det sterkeste og hevder utsettelsen har med kvalitetssikring å gjøre.

– Det er ikke tilfelle at det er tekniske problemer med Serene. Dette er vårt første samarbeid med en mobilprodusent på denne måten og vi må sjekke alle elementer for å sikre at de går gjennom vår kvalitetskontroll, sier informasjonssjef Thomas Reil i Bang & Olufsen til ITavisen.no.

Kommer i januar

Selv om Bang & Olufsen ikke klarte å få ut mobilen til julesalget er den ikke langt unna.

Annonse


– Vi satte den i produksjon for to dager siden og skal hurtigst mulig få den ut i butikken. Vi håper å ha den ute i butikkhyllene i løpet av januar, sier Reil, som da lover fullt slipp i hele Europa.

Dem som er interessert i å ta en titt på telefonen kan imidlertid stikke innom nærmeste B&O-butikk. Reil lover at alle selskapets butikker har fått et eksemplar som brukes til demonstrasjon.

Annonse