Julegaver mobil (444)

Annonse


Mobilnissens kuleste gaver

Julegaver mobilFor mobilnissen har vært innom redaksjonen og fortalt oss hvilke mobiltelefoner, og ikke minst hvilket tilleggsutstyr han har fokusert på i år. Det er få ting som har blitt like livsviktig som mobilen de siste åra, samtidig som det har et preg av luksus.

Men å finne de riktige mobilene eller det riktige ekstrautstyret til å legge under treet er ingen lett oppgave. Vi har derfor kategorisert julenissens tips slik at man lett kan finne det man trenger til hele familien.

Prisene har vi funnet ved å sammenligne flere priser i de største nettbutikkene her til lands. Det betyr ofte at den kan koste noen kroner mer om du går i butikken på hjørnet. Allikevel bør det ikke være de store variasjonene.

Les hele gavelisten hos vår søsterpublikasjon DinSide.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse