Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Julegaver mobil (444)

Mobilnissens kuleste gaver

Nå er det drøye to uker til jul og selv far begynner å få hastverk med å få unnagjort julehandelen. Her er er de heteste tipsene til mobilgaver under treet.

Julegaver mobil
For mobilnissen har vært innom redaksjonen og fortalt oss hvilke mobiltelefoner, og ikke minst hvilket tilleggsutstyr han har fokusert på i år. Det er få ting som har blitt like livsviktig som mobilen de siste åra, samtidig som det har et preg av luksus.

Men å finne de riktige mobilene eller det riktige ekstrautstyret til å legge under treet er ingen lett oppgave. Vi har derfor kategorisert julenissens tips slik at man lett kan finne det man trenger til hele familien.

Prisene har vi funnet ved å sammenligne flere priser i de største nettbutikkene her til lands. Det betyr ofte at den kan koste noen kroner mer om du går i butikken på hjørnet. Allikevel bør det ikke være de store variasjonene.

Les hele gavelisten hos vår søsterpublikasjon DinSide.no