Sesam.no søkemotor

Annonse


Sesam åpner porten

Sesam.no søkemotorUnder parolen «Kom til saken!» lanserer Schibsted i dag sin nye søkemotor, Sesam.no.

– Bedre og mer relevant

Sesam lover å stille med bedre treff, bedre kategorisering, og mer oversiktlig presentasjon av resultatene enn konkurrerende søkemotorer.

– Vi gir brukerne mer relevant informasjon, slik at det er lettere å finne frem. Sesam kombinerer de emosjonelle søkene som Google og Yahoo er gode på, med de rasjonelle søkene hvor Eniro, Kvasir og Gule Sider er spesialistene, sier adm. dir. Mikal Rohde i en pressemelding fra Sesam.no.

Tilpasset norske forhold

Sesam legger vekt på at søkemotoren hensyn til norske brukeres behov, enten de søker etter norsk eller utenlandsk informasjon, og dessuten at søkemotorens kilder oppdateres hyppigere enn konkurrentenes.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse