PSP Gigapack

Annonse


Ny PSP-pakke før jul

PSP GigapackPSP Gigapack er navnet på den nye PSP-pakken, som i tillegg til å inneholde spillmaskinen, etui, strømkabel og hodetelefoner, også gir oss et stilig stand, USB-kabel, og et nytt minnekort.

Minnekortet er kanskje pakkens største salgsargument, da kapasiteten er på 1 GB – et ganske stort steg fra de 32 MB som vanligvis følger med. Med 1 GB får vi naturligvis godt med plass til musikk og filmer, eller eventuelt annet innhold.

Det lille, stilige stativet gjør det mulig å få PSPen til å stå vertikalt, som igjen gjør det behageligere å se på film.

USB-kabelen brukes selvfølgelig til å overføre innhold fra og til PSPens minnekort.

Gigapack kommer i salg 28. november, men vil bare være tilgjengelig i et begrenset tidsrom. Prisen er på 2.799 kroner.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse