Logitech G15 tastatur

Annonse


Nå kommer spilltastaturet

Logitech G15 tastaturProgrammérbare hurtigtaster, LCD-display som viser game stats, taster som lyser i mørket og ekstra USB-innganger. Alt sammen i ett tastatur. Høres det ut som en våt drøm? Logitech har bestemt seg for å virkeliggjøre denne drømmen i det ultimate gamer-tastaturet.

Display viser spillinfo

Det nye spilltastaturet vil ha et LCD-display på 160 ganger 43 piksler. Dette kan programmeres til å vise den spillinformasjonen du velger, for eksempel gjenstående liv, credits og ammunisjonsnivå.

Logitech er også i dialog med flere spilleverandører om å åpne for visning av spesialfunksjoner i deres spill i LCD-displayet. Idéen er at man skal få frigjort mer skjerm til selve spillet.

54 makroer og 2 USB

Tastaturet har også 18 makrotaster som kan programmeres til å utføre forskjellige funksjoner du gjør ofte, med ett tastetrykk. De 18 makrotastene har tre shift hver, så du kan i alt legge inn 54 makroer i det nye tastaturet.

Annonse


Tastaturet har mediakontroller for avspilling av lyd- og bilde. Det vil også ha taster som er belyst innenfra slik at de synes i dårlig opplyste rom. Tastaturet har også to USB-innganger slik at du kan koble på tilleggsutstyr via tastaturet.

Tastatur med Windows-killer

En siste egenskap som lidenskapelige spillere vil sette pris på, er at det går an å sette tastaturet i spillmodus. Da settes blant annet Windows-tasten ut av spill. Folk som har spilt mye, vet hor katastrofale følger det å komme borti Windows-knappen midt i et spill kan få. Blant annet kan du miste hele spillet og bli sendt tilbake til Windows.

Spilltastaturet til Logitech kommer på det amerikanske markedet senere denne måneden til en veiledende pris på 525 kr (79,99 dollar). Her i Norge er foreløpig slippdato i begynnelsen av desember. På Komplett.no kan man allerede nå bestille et eksemplar til 589 kr.

DinSide har testet spilltastaturet. Testen finner du her.

Kilde:
BetaNews

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse