Sony Ericsson FM Music Transmitter MMR-60

Hør mobilmusikken på radioen

Sony Ericsson FM Music Transmitter MMR-60Sony Ericsson satser hardt på sin nye Walkman-linje og har kommet med nytt tilbehør som tar mobilmusikken til et nytt nivå. Både nye høytalere og en FM-sender skal gjøre selskapets musikkmobiler til mobilverdenens iPod.

Spill musikken i bilen

For ekstrautstyret har gjort mye for Apples iPod. Det er nok også den drahjelpen Sony Ericsson håper å få med sin FM Music Transmitter MMR-60. Med denne FM-senderen kan man spille av musikken sin på FM-radioer innenfor 10 meter.

Man styrer hvilken frekvens man sender på og stiller radioen inn tilsvarende for å høre på musikken. MMR-60 husker også hvilken frekvens den brukte siste, noe som forenkler tilkoblingen til radioen. FM-senderen skal dukke opp i butikkene før jul i år.

Nye høyttalere

Sony Ericsson Home Audio System MDS-70

Samtidig med den nye FM-senderen har Sony Ericsson også lansert et nytt høytalersett. Man skal enkelt kunne sette sin Sony Ericsson-mobil i Home Audio System MDS-70 for å spille av musikken.

Høyttalerne, som vil komme i første kvartal 2006, skal ifølge Sony Ericsson ha like bra lyd som man kan forvente fra et topp stereoanlegg. Dette på grunn av Sony-teknologien som gir «veldig høy lydkvalitet i et veldig lite system».

Kilder:
Sony Ericsson (FM Music Transmitter MMR-60)
Sony Ericsson (Home Audio System MDS-70)