Google

Annonse


Surt tap for Google

GoogleEtter måneder med intens krangel ser det nå ut til å ordne seg for tidligere Microsoft-ansatte Kai-Fu Lee. Han ble nektet å jobbe for rivalen Google, men nå har en domstol omgjort en tidligere midlertidig forføyning og lar Lee begynne jobbingen for Google.

Seier for Microsoft?

Men Microsoft er langt fra misfornøyd med dette. Grunnen til dette er at Lee fortsatt ikke har mulighet til å jobbe med produkter og tjenester som er i nærheten av det han jobbet med hos Microsoft.

– Domstolen kom med en midlertidig forføyning som begrenser arbeidet Dr. Lee kan gjøre for Google. Han kan ikke jobbe med tale, naturlige språk og søketeknologier, i tillegg til at han ikke kan styre den generelle forsknings- og utviklingskursen til Google Kina, skrev Microsoft i en melding.

– Dr. Lee ble hyrt inn for å være toppsjef for Googles arbeid i Kina og dagens forføyning vil begrense hans evne til å gjøre denne jobben betraktelig, skriver Microsoft.

Annonse


Den endelige rettsaken som skal avgjøre hvorvidt Lee kan jobbe hos Google skal finne sted i januar neste år. Microsoft har imidlertid uttalt at de kan komme til et forlik dersom Google aksepterer gårsdagens avgjørelse.

Kilder:
BetaNews
CNET News.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse