Hopp til navigasjon Hopp til innhold

Ny GTA-versjon til uka

De som lot seg provosere av de skjulte sex-scenene i forrige utgave av «San Andreas», kan nå puste lettet ut. Tirsdag kommer en «ren» versjon.

GTA: San Andreas
Den nye versjonen kommer to måneder etter at de fleste større amerikanske butikkjedene sluttet å selge Grand Theft Auto San Andreas. Ikke på grunn av volden, men på grunn av den såkalte «Hot Coffee»-modifiksjonen som gjør at karakterene i spillet kan ha sex med hverandre.

Scener tatt ut

De aktuelle scenene er nå tatt ut, og spillet skal være på plass igjen i amerikanske hyller tirsdag neste uke.

Det har vært mye ekstra blest for GTA: San Andreas etter at den nedlastbar modifikasjonsfilen «Hot Coffee» dukket opp på nettet.

Flagg endret

Ifølge «Hot Coffee»-opphavsmann Patrick Wildenborg forandret filen et sensurflagg i spillets konfigurasjon.

Dette førte til at spillere med ett fikk tilgang til en rekke scener og minispill med seksuelt innhold som tidligere hadde vært utilgjengelig.

Kaffesperre

Rockstar, spillselskapet bak GTA-serien, lanserte for en måneds tid siden en fix til PC-versjonen av spillet som skal forsikre at sexscenene aldri vil dukke opp – enten spilleren har installert «Hot Coffee» eller ei.

«Hot Coffee-scenene var ikke ment som en del av GTA: San Andreas-opplevelsen», skriver Rockstar på nettstedet nomorehotcoffee.com, der oppdateringen er lagt ut for nedlasting.

Kilde:
BetaNews.com

Stikkord: spilltester