iPhone?

Annonse


iPhone kommer onsdag

iPhone?Bransjefolk venter spent på at Apple skal presentere den iTunes-kompatible mobiltelefonen de har utviklet i samarbeid med Motorola. Andre rister på hodet over hypen og sier at telefonen ikke er verdt bryderiet.

Samarbeider med mobiloperatør

Det spekuleres også i om Apple vil offentliggjøre et eksklusivt samarbeide med den amerikanske mobiloperatøren Cingular, som gjør Cingular til den første mobiloperatøren som kan tilby nedlasting av hele sanger fra iTunes til mobil.

Tyskland først i Europa

Koblingen mellom mobilmarkedet og det lukrative markedet for bærbare mp3-spillere og betalt nedlasting av musikk, er attraktiv for mange markedsaktører. I Tyskland ruster T-mobile seg mot konkurransen ved å være de første i Europa som tilbyr iTunes-telefonen fra Motorola. Den skal etter planen være i handelen i Tyskland før jul.

Skeptikerne frykter ”bastardhybrid”

Nettet flommer allerede over av rykter om den nye telefonen. Noen skeptikere mener at den overhodet ikke er verdt bryderiet, fordi det er umulig å integrere en iPod i en telefon uten å miste mange viktige funksjoner. Noen hevder at harddisken til den nye telefonen vil være så liten at den bare rommer 25 låter, andre at den vil ha en lagringskapasitet på opptil 250.

Annonse


Skeptikerne påpeker også at ett av iPodens store fortrinn, i tillegg til design og minnekapasitet, er skjermen og navigeringshjulet som gjør den svært enkel å bruke. Dette vil nødvendigvis forsvinne når iPodens funksjoner blir integrert i en mobiltelefon.

Det var spekulasjonene. Den som venter til onsdag vil antagelig bli svært mye klokere.

Kilder:
Reuters
The Register
Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse