Hitachi

Annonse


DVD-opptaker med 1 terabyte

HitachiOm du derimot foretrekker aller beste kvalitet på opptakene dine, vil Hitachis nye opptaker holde til 128 timer i HD-format.

14 000 kroner

For de som ikke har behov for eller råd til fullt så mye lagringsplass, kommer Hitachi med 160 og 250 GB-utgaver i samme serie. Den rimeligste vil ligge på 6000 kroner, mens terabyte-opptakeren vil koste 14 000 kroner.

Det er imidlertid tvilsomt om vi får se jumbomodellen med 1 terabyte her i landet. Hitachi sier at interessen for DVD-opptakere med harddisk generelt er liten i Europa, og at de derfor bare vil lansere sin nye serie med opptakere i Japan.

Bare i Japan

Heller ikke i USA vil Hitachi satse på å selge dem. Amerikanerne ser ut til å foretrekke eksterne lagringsløsninger som TiVo framfor en opptaker i stua. Alternativt satellitt- og kabeltunere med innebygd harddisk.

Annonse


I Norge ser det derimot ut til at interessen for harddisk-opptakere er økende. Det ser man på utvalget i hyllene hos Elkjøp, Lefdal og Expert.

Kilder:
CNN
BetaNews.com
Eweek.com

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse