Invitt

Annonse


Enkel skjermdeling på nett

InvittInvitt er et kjekt lite program som gjør det mulig å invitere hvem som helst til å komme og se hva som skjer på PCen din.

Når du først har installert programmet, skriver du rett og slett bare inn e-postadressen til den du ønsker å invitere.

Mottakeren får da en link tilsendt, som kobler ham opp via nettleseren til maskinen din. Nå kan han se det samme som skjer på skjermen din, riktignok med visse forsinkelser avhengig av oppkoblingen, og få kontroll over muspeker og tastatur.

Kjører i nettleseren

Systemet minner naturligvis en del om Remote Desktop-funskjonen i Windows, men den store forskjellen ligger først og fremst i at mottakeren ikke trenger noen spesiell programvare installert for å bruke tjenesten.

Annonse


– Det mest revolusjerende med dette er at det er såpass enkelt å koble opp, i tilegg til at det ikke krever programmet i beggen ender, sier e-markedsførerer Remi Hope i Inbis, selskapet som selger tjenesten i Norge.

Flere versjoner på vei

Inbis selger en årslisens for 599,-, mens tre måneder fås for 199,-. Det er også muligheter for å prøve programmet gratis i 1 dag.

Foreløpig eksisterer selve vertsprogrammet kun for Windows (mens mottaker kan bruke hva som helst – Windows, Mac eller Linux).

– Både internasjonal lansering såvel som Mac- og Linux-versjoner er på tegnebrettet, sier Hope til ITavisen.

Se forøvrig Invitt.com.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse