MSN Music

Annonse


Billigere og bedre MSN Music

MSN MusicMSN Music har ikke klart å skape den samme entusiasmen for musikksalg på nettet som iTunes. Men kanskje gårsdagens nordiske samarbeidsavtale med OD2 kan hjelpe på.

– Vi øker tilbudet og senker prisen. Samarbeidet med OD2 vil gi våre brukere tilgang til et stort utvalg av lokale og globale artister, sier MSN Portal Manager Helge Birkelund.

Samme pris som iTunes

Hvordan MSN Music regner er vi ikke kjent med, men de hevder i pressemeldingen fra selskapet at de er globalt ledende på digital musikk. Nå har de i hvert fall senket prisen til åtte kroner, som er det samme som iTunes Music Store tar for sangene. Album koster 80 kroner.

Dersom man velger forhåndsbetaling vil man også motta prisavslag, uten at det er spesifisert hvor mye det er snakk om.

Annonse


Flere MP3-spillere

Fordelen med den nye avtalen er at musikken i MSN Music leveres av OD2 i alle de 15 europeiske lendene tjenesten leveres i. Dette forbedrer musikkatalogen, som nå er på 677 599 sanger og 30 000 artister.

Fremdeles ligger de et stykke bak iTunes, som har over en million tilgjengelige sanger. En fordel har imidlertid MSN Music. Det at sangene er kodet i WMA-formatet gjør nemlig at de kan spilles på mer en 70 MP3-spillere, i motsetning til Apples ene spiller.

Blant de norske artistene som nå kan kjøpes gjennom MSN Music er Magnet, WigWam, Anneli Drecker og Satyricon.

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse