SCO hack

Annonse


Finner stadig nye hull

SCO hackBackup-programmene, som er installert for å sørge for at viktig informasjon blir tatt vare på, viser seg å inneholde hull som gjør det mulig for hackerne å komme seg inn bakveien og tilegne seg sensitiv informasjon.

Feil hos Veritas og CA

Det viser en undersøkelse utført av den ideelle organisasjonen SANS-instituttet. Blant annet er det funnet bekymringsvekkende hull i backup-programmer fra Veritas og Computer Associates. Disse to kontrollerer en tredel av markedet til sammen.

Finner nye smutthull

I og med at brukere begynner å bli flinke til å tette hull i operativsystemer som Windows, har hackere begynt å se seg om etter andre mål. Nå angriper de for eksempel nettlesere eller medieprogrammer, som ofte oppdateres sjeldnere enn operativsystemet.

Håndterer sensitiv informasjon

Grunnen til at angrepene på backup-programmer anses som spesielt bekymringsvekkende, er at disse ofte tar seg av den mest sensitive informasjonen i bedriften.

Annonse


Man ser også at bedrifter ofte bruker lengre tid på å tette hull i programvare som befinner seg bak brannmuren, enn for eksempel i e-postprogrammer.

Kilde: Reuters

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse


Annonse