GTA: San Andreas boxshot

Annonse


Ingen GTA-endringer i Norge

GTA: San Andreas boxshotPopulære Grand Theft Auto: San Andreas, som nylig ble lansert for PC, har fått mye ekstra oppmersomhet i det siste etter det ble kjent at spillet inneholder skjulte sex-scener som man kan få tilgang til å laste ned en patch fra Internett.

I USA er spillselskapet Rockstar Games pålagt å la forhandlere bytte inn spill mot nye versjoner der sexscenene er tatt ut av spillkoden, og å gi spillet en «Adults Only»-merking. Flere store butikkjeder fjerner også spillet fra hyllene.

KE Media kjører på

Her i Norge har San Andreas vært merket med 18+ fra første stund, og importør KE Media sier de ikke har noen planer om å endre distribusjonsplanene sine i kjølvannet av sex-oppstyret.

– Som distributør har vi ikke fått noen henvendelser ang. innholdet i spillet og vi har ingen indikasjon på at spillet er i kant med norsk lov. Spillet er merket i Skandinavia med 18+ og i tillegg har vi påsatt en ekstra varsel om at spillet har et ekstremt voldelig innhold, og det verken bør kjøpes eller benyttes av personer under 18 år, sier country manager Tom Skaare i KE Media Norge til bransjenettstedet Release.no.

Annonse


Kilde:
Release.no

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse