Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Mobile Suit Gundam

Se video av frekt PS3-spill

Det har dukket opp en ny video fra spillet Gundam til PlayStation 3. Her ser man hvor bra spill kan bli på den nye konsollen.

Mobile Suit Gundam
Under E3 i år ble det vist frem en utrolig imponerende demo av spillet Gundam til PlayStation 3. Mange mistenkte imidlertid at dette bare var en forhåndsgenerert film som ikke viste hvordan selve spillet kom til å bli.

Denne uken bekreftet Bandai at det faktisk var en forhåndsgenerert video de da hadde vist frem. Men under den samme Sony PlayStation pressekonferansen hvor de innrømmet dette hadde de også med en spillbar demo av Gundam.

Bra grafikk

Demoen er forholdsvis begrenset. Man kan tross alt bare se en armert soldat som beveger seg gjennom en krigssone, mens han plaffer løs. Likevel ser man godt hvor bra grafikk det er på den nye spillkonsollen til Sony.

Det er som sagt ikke mange detaljer i spillet enda. Det er fordi demoen ikke benytter seg av noen fysiske kalkulasjoner. Slike kalkulasjoner vil gi spillet effekter som røyk og vind. Men da må utviklerne ta i bruk alle de syv kjernene i konsollen. Slik demoen er i dag benyttes kun hovedprosessoren og grafikkbrikken.

Mobile Suit Gundam

Du kan se videoene fra spillet på nettsidene til IGN.

Kilde: IGN.

Stikkord: playstation, spilltester